Kennissessie 'Broeidetectie en Certificering' - Mactwin Group > Artikelen-overzicht
Kennissessie 'Broeidetectie en Certificering'

Kennissessie 'Broeidetectie en Certificering'

Mactwin organiseert 10 oktober een Kennissessie ‘Broeidetectie en Certificering’. Meld u kosteloos aan en vergroot uw kennis met deze praktische sessie! Let op: er zijn beperkt plaatsen beschikbaar.


DATUM, TIJD & PLAATS

 

Donderdagmiddag 10 oktober 2019, 13.30 - 17.00 uur (we eindigen met een netwerkborrel). Wij verwelkomen u graag op onze vestiging: Mactwin Security, PvMG Oranje 12, 6666 LV  HETEREN.
 

PROGRAMMA

 

Afvalbranden door broei; de risico’s en gevolgen
Ronald Koster, International Risk Engineer bij Burghgraef van Tiel & Partners

Branden in de afvalbranche veroorzaakt door broei, komen nog (te) vaak voor. In deze presentatie krijgt u inzicht in de schadeomvang, de oorzaken en de oplossingsrichtingen. Ook wordt ingegaan op de inhoud en noodzaak van het Uitgangspuntendocument (UPD) Broeidetectie dat gemaakt is door de verzekeringsbranche.

 

Effectieve en betrouwbare broeidetectie die voldoet aan prestatie-eis UPD
Erik Poulussen, Accountmanager bij Mactwin Security

Tijdens deze presentatie leert u hoe u een betrouwbaar broeidetectiesysteem met thermische camera’s kunt realiseren. Aan bod komen de valkuilen, de cameraprojectie, beoordeling van alarmmeldingen, de adequate opvolging en de te realiseren prestatie (snelheid van detectie). Tevens krijgt u een demonstratie van de broeidetectie oplossing van Mactwin die voldoet aan de prestatie-eis uit het UPD (en dus certificeerbaar is).

 

Deze kennissessie is primair bedoeld voor geïnteresseerden uit de afvalsector.
 
 

Direct aanmelden!

 

 

Gerelateerd

Tags

Cemacs Recycling, Thermische camera

Categorieën

Brandveiligheid

Deel

Dossiers